Over onze accommodatiesOnze accommodaties zijn prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Wij hebben de afgelopen jaren nauwelijks enige prijsverhoging doorgevoerd. Vergelijkt u maar!

Wat vooral belangrijk is: de woning, die u boekt is van een particuliere eigenaar. Dat betekent, dat de inrichting uitgebreider en vollediger is, dan wat u in de meeste vakantiecomplexen aantreft. U zult zich daardoor snel thuis voelen, want alle comfort is aanwezig. In onze woningen treft u bij aankomst onder meer een uitgebreide map aan, waarin u veel informatie vindt over de mogelijkheden, die u in de omgeving heeft. Een vakantie aan de Costa Blanca biedt meer dan alleen zon, zee en strand.

Alle woningen en huiseigenaren kennen wij persoonlijk. Elke woning is door ons persoonlijk geïnspecteerd voordat wij besloten deze in ons bestand op te nemen. Dat betekent voor U: zekerheid, want wij kennen alle ins en outs van de woning, die u wilt boeken. Met de eigenaren hebben wij afspraken over onderhoud en reparaties. Dus mocht er zich tijdens uw vakantie een technisch probleem voordoen, dan lossen wij dit snel en vakkundig op.

Naast villa´s met privézwembaden, beschikken wij ook over een aantal kleinere woningen, die geen eigen zwembad hebben, maar waar wel een gemeenschappelijk zwembad aanwezig is. Ook deze woningen zijn volledig ingericht en bieden alle gewenste comfort. Prijstechnisch zijn ze natuurlijk nog interessanter en ook hierin kunt u een fantastische vakantie beleven aan de Costa Blanca.

Kortom, voor elk wat wils. Aan u de keuze.