Verhuren van uw vakantiehuis

Wanneer u uw woning verhuurt via Ka-Ré, is dit de procedure:

Uw villa wordt bezocht en op de website van Ka-Ré geplaatst. Wij willen uw woning namelijk graag beter leren kennen. Ka-Ré maakt daarom zelf de fotoreportage van uw huis. Ook stellen wij zelf de tekst voor de website samen. Zo kunnen wij de huurders van uw woning, onze klanten, goed informeren. Wij plaatsen de tekst en foto’s op de website, inclusief prijs en ligging.

Uw villa wordt gepromoot.

Onze website is een heel goed verkoopkanaal. Daarnaast adverteren wij dagelijks op een groot aantal advertentiesites op internet. Ook zetten wij betaalde advertenties op diverse geschikte websites. Uit ervaring weten wij dat deze werkwijze tot veel respons leidt.

Samenwerking.

We hebben een samenwerkingsovereenkomst met Belgische makelaars en een kantoor voor verhuur van vakantiehuizen. Op deze manier kunnen we de Belgische markt beter exploiteren.

Communicatie.

Wij houden u van elke stap in de verhuurprocedure op de hoogte. U weet dezelfde dag als er een optie of reservering bij ons binnen komt.

Financiële afwikkeling.

De huur wordt aan u doorbetaald op de dag dat de huurders uw huis betrekken.

Wat verder nog belangrijk is om te weten:

Wij staan sinds jaar en dag bekend om onze persoonlijke behandeling van huurders en verhuurders. Dat betekent, dat de relatie, die wij met de eigenaren hebben NIET een puur zakelijke is. Bij ons bent u niet zo maar een nummer. Uit ervaring weten wij, dat een zakelijke relatie alleen maar kan gedijen bij een goede persoonlijke verstandhouding. Dat is ook nodig omdat het succes van het verhuren ook een kwestie is van vertrouwen over en weer. Wij proberen onze eigenaren juist dat gevoel over te brengen, waardoor een duurzame samenwerking kan ontstaan en waardoor het ook mogelijk wordt om probleempjes rondom de verhuur gezamenlijk op te lossen. Ook technische problemen, die tijdens een verhuurperiode in uw huis ontstaan lossen wij, in samenspraak met u, op.

Kortom, mocht u na het lezen van deze informatie interesse hebben om uw huis bij ons in de verhuur te geven, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.